7:00 AM - 8:00 PM
13 hours
Copperleaf Foyer
9:00 AM - 12:00 PM
3 hours
Bristlecone 6
9:00 AM - 5:00 PM
8 hours
Varies

RSVP for this discussion at https://springoneplatform.io/pcf-open-space.

1:00 PM - 5:00 PM
4 hours
Bristlecone 5
7:00 PM - 8:00 PM
1 hour
Juniper Ballroom

Ignite talks are short talks filled with geeky passions and win.

James Weaver @JavaFXpert // Machine Learning Exposed Watch Video

Mark Heckler @MkHeck // Want to Know How to Control a Cloud-Based App from Your Wrist? Watch Video

Andreas Evers @andreasevers // Microservices Dashboard Watch Video

Mitsuyuki Shiiba @bufferings // DDD + CQRS on Spring Cloud Watch Video

Michael Coté @cote // How to Survive and Thrive in a BigCo Watch Video

Heidi Waterhouse @wiredferret // Fear of the Bus: DevOps and Docs Watch Video

Bridget Kromhout @bridgetkromhout // Pioneers, Settlers, and Town Planners of Catan Watch Video

Sergiu Bodiu @sergiubodiu // Continuous Delivery: Why Everyone Should Do It Watch Video

Anjuan Simmons @anjuan // Lending Privilege Watch Video

Andrew Clay Shafer @littleidea // Devops: If the Path is Open, Move Forward Watch Video

Jayson Delancey @jaysondelancey // I AM a robot, how do I log in? Watch Video

8:00 PM - 10:00 PM
2 hours
Juniper Ballroom